Missing Consumer Key - Check Settings

Personeel

Personeel
Personeel:

Kinderdagverblijf Boelieboem heeft op beide locaties gemotiveerd, enthousiast personeel in dienst. Boelieboem is van mening dat als het personeel gemotiveerd is, de kinderen dat ook zijn! Bij Boelieboem zijn uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde medewerksters werkzaam. Zij zijn thuis in de belevingswereld van kinderen en opgeleid om daarmee goed om te gaan. Voor ons is het van groot belang dat u kind plezier heeft tijdens het verblijf bij Boelieboem en er wordt alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen.

Uitgangspunt hierbij is de kleinschaligheid, zodat uw kindje(s) veel aandacht en een goede zorg krijgt. Het motto is:

Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staat!

Elke pedagogisch medewerkster heeft haar eigen vaste groep. Dit zorgt voor rust en vertrouwdheid bij de kindjes. Tevens heeft Boelieboem de beschikking over verschillende stagiaires.

Zij zijn uitsluitend boventallig. Ook zij hebben een vaste locatie en een vaste groep.

Het personeel van Boelieboem gaat respectvol met de kinderen, elkaar en ouders om en staat tevens open voor de visie van de ouders.

Als u iets te vragen of te bespreken hebt, kunt u dan ook te allen tijde bij het personeel terecht.

Uw kind staat centraal. Het slaap-en eet-ritme wat thuis gehanteerd wordt, wordt binnen het kinderdagverblijf ook zo overgenomen.

Kortom: alles staat bij Boelieboem in het teken van het welzijn van uw kind!


Annelies Huijskens.

Na het afronden van mijn opleiding aan de Pedagogische Academie, heb ik les gegeven op diverse basisscholen.
In een later stadium en 4 kinderen rijker, ben ik werkzaam geweest op een peuterspeelzaal en heb ik kennis gemaakt met kinderen in de peuter leeftijd: een heel andere leeftijdsgroep, dan de basisschool.

Het werken met peuters sprak me dermate aan dat ik in 2008 besloot mijn eerste kinderdagverblijf te starten met als doelgroep: kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens de voorbereiding hiervan heb ik mezelf steeds de vraag gesteld wat ik als moeder allemaal van belang zou vinden als mijn kind naar een kinderdagverblijf gaat. Dit heeft me gebracht tot het weloverwogen concept, waarmee we nu werken.

Kleinschalig, professioneel, veilig, liefdevol, stimulerend, verzorgend, opvoedkundig, flexibel, gezellig en huiselijk.
Het kind staat centraal en de ouders moeten zich welkom en thuis voelen.

Het motto van kinderdagverblijf Boelieboem is:
Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij plezier voorop staat!

Kinderdagverblijf Boelieboem is inmiddels uitgegroeid tot 2 locaties in Roosendaal. Het team van Boelieboem bestaat  uit 8 lieve, gemotiveerde en professionele dames. Samen met hen hoop ik nog jarenlang veel blije gezichtjes te zien en veel tevreden ouders!


Tamara Wagemakers

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik heet Tamara en heb SPW gestudeerd. Ik ben bij Boelieboem begonnen als stagiaire en vervolgens niet meer weg gegaan.

Inmiddels werk ik al jaren met veel plezier op de van Gilselaan als pedagogisch medewerkster.

Het kleinschalige bij Boelieboem spreekt me erg aan. De lijn met ouders is kort en alles is bespreekbaar. Het kind staat centraal en spelenderwijs leren ze. Ieder kind is uniek. Er hangt een fijne sfeer en de kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn. We werken met een tof klein team die erg goed op elkaar ingespeeld is.

In de jaren dat ik bij Boelieboem werk heb ik veel kinderen na 4 jaar uitgezwaaid naar de basisschool, ik hoop dat er nog veel kinderen zullen volgen. Niks geeft zo’n voldaan gevoel als de kids over de jaren te zien opgroeien en uit te zwaaien naar de basisschool.


Tessy Hack

Mijn naam is Tessy, geboren op 25 februari 1992 en woonachtig in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd als HBO Social Worker, te Avans Hogeschool in Breda. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij het leukste kinderdagverblijf van Roosendaal, namelijk Boelieboem!

Ik heb het hier als pedagogisch medewerkster ontzettend naar mijn zin. We hebben een heel leuk team, met hele leuke & lieve dames. Ik werk hier graag omdat geen een dag hetzelfde is! Het werken met kinderen is het leukste werk wat het is. Je krijgt zoveel liefde en voldoening van de kindjes. Ik kom met een glimlach naar m’n werk en ga naar huis met een glimlach.

Het is ontzettend mooi werk, ook mede door de kleinschaligheid van Boelieboem. Het contact met de ouders en kinderen verloopt hierdoor super fijn.

Er is veel tijd en ruimte om veel een op een contact te hebben, wat zowel de ouders als kinderen een goed gevoel geeft. En uiteraard belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Ik als pedagogisch medewerkster vind dit erg belangrijk!

Naast het werken bij Boelieboem vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn vriend en/of vrienden/vriendinnen. Even lekker een filmpje pakken, uiteten gaan of een gezellig dagje weg.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem!


Suzanne Tepe-van den Brand

Hoi mijn naam is Suzanne Tepe-van den Brand. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerker en onderwijsassistent gevolgd en afgerond. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Boelieboem en ben ik de vaste juf op de locatie Boulevard.

Het is super om te mogen werken met een top team. Wat mij het meeste aanspreekt bij het werken op Boelieboem is de huiselijke sfeer en de kleinschaligheid ervan. Alle tijd en rust voor de kindjes en het contact met de ouders is hierdoor erg goed en vertrouwd. Deze punten staan bij mij zeker op 1!

Tot ziens bij boelieboem!Joanne Kot

Hoi Hoi, ik ben Joanne en geboren op 28 augustus 1988.
Sinds eind augustus ’21 mag ik deel uitmaken van het gezellige team van Boelieboem!
Na 13 jaar voor de klas te hebben gestaan in het basisonderwijs leek het me leuk om mijn blik te verruimen en heb ik gekozen om in de kinderopvang aan de slag te gaan.

Het werken in de kinderopvang heeft me zeker verrast, ik geniet elke dag van de lieve kindjes om me heen en de fijne contacten met de ouders.
De zorg voor de kinderen heb ik met alle liefde op me genomen en ik geniet ervan om te zien hoe de kinderen ontwikkelen, elk op zijn/haar eigen manier en tempo van baby tot het moment dat ze naar de basisschool mogen gaan!
De kleinschaligheid van Boelieboem is hier zeker een meerwaarde omdat de contacten persoonlijk zijn, het kind centraal staat en de lijntjes kort zijn!

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Groetjes, JoanneAnnisha Zijlstra

Beste ouders/verzorgers en kinderen, Ik ben 30 jaar oud en moeder van 2 jongens, Mason en Yowan. Zij zitten sinds een tijdje alletwee op de basisschool waardoor ik terug de draad wilde oppakken in de kinderopvang. Ik ben de afgelopen periode werkzaam geweest binnen een grote kinderopvang organisatie. Daar heb ik met veel plezier gewerkt en geleerd.

Toch vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging en wilde ik graag kennis maken met een ander perspectief van kinderopvang . Het kleinschalige sprak mij erg aan door de nauwe samenwerking, band en contact zowel met ouders, kinderen en collega’s.


Kinderdagverblijf Boelieboem bood mij die kans en dat pakte ik met beide handen aan. Ik ben erg enthousiast om werkzaam te zijn binnen dit team en kinderdagverblijf. Jullie zullen mij tegenkomen op maandag, donderdag(ochtend) en vrijdag op de locatie van Gilselaan.

Naast mijn werk spendeer ik graag tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Ik houd van eten en drinken en muziek. Er is dus altijd wel wat te ondernemen!

Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jullie allemaal. We gaan een fijne periode tegemoet!

Tot snel,

Annisha.Wendy de Vries

Wil me bij deze voorstellen als nieuw lid van het Boelieboem team. Getrouwd en 2 dochters( 1993 en 1995) Ook hebben we een hond en 3 katten. Met de hond maak in graag wandelingen, maar ook graag met mijn wandelmaatje.

Ben ook met regelmaat in de tuin te vinden,waar ik kruiden kweek om te gebruiken in mijn passie, eten koken en opeten.

Een nieuwe tijd is aangebroken,met het werken binnen Boelieboem. Te mogen werken met kleuters en baby’s is erg interessant. Ze zijn nog zo onbevangen en speels. En ze te mogen zien opgroeien tot zelfstandige personen, en daar dan ook nog een stukje van te hebben meegeholpen ,is toch fantastisch.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem.Charlyne van Sande

Lieve kindjes, ouders en verzorgers.

Mijn naam is Charlyne van Sande. Ik ben 31 jaar oud en moeder van twee dochters. Jaylinn (9jaar) en Chamaysa (8jaar). 

In mijn vrije tijd hou ik van reizen, wandelen aan het strand en spendeer ik graag actief tijd door met mijn kinderen.

In 2009 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch medewerkster. Ik ben toen werkzaam geweest op verschillende locaties waar ik veel ervaring heb opgedaan.

In 2012 ben ik gestopt met werken omdat ik zelf moeder werd. Nu de meisjes groter zijn kan ik met veel enthousiasme vertellen dat ik per 1 mei ga starten bij Boelieboem.

Ik zal te zien zijn op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

GroetjesAnne-Marieke

Lieve kindjes, ouders en verzorgers.

Mijn naam is Anne-Marieke en samen met mijn dochtertje en vriend woon ik in Etten-Leur.

Vanaf mei kom ik werken in het team van Boelieboem.
Al meer dan 21 jaar ben ik werkzaam als pedagogische medewerker in de kinderopvang.

De kinderopvang zie ik als een plek die een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling en toekomst van kinderen. Het biedt kinderen een leefwereld waar zij kunnen spelen, leren, ontdekken, vriendjes maken en dus zichzelf kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding.
Hierbij vind ik het belangrijk om ieder kind als uniek individu te zien, dat zich ontwikkelt op zijn/haar manier en tempo, waarbij ik respect heb voor het ritme en de eigenheid van ieder kind. Ik vind het belangrijk om kinderen een omgeving te bieden waarin zij zich veilig en vertrouwd voelen.

Opvoeden is een kunst en een goede samenwerking tussen ouders en het kinderdagverblijf van groot belang, dat een ouder ons dat vertrouwen geeft blijf ik zien als een grote eer.

De kleinschaligheid van Boelieboem is hier zeker een meerwaarde omdat de contacten persoonlijk zijn. Het kind staat centraal en de lijntjes kort zijn. Dat vind ik belangrijk en spreekt mij zo aan!

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de hockeyvelden. Ook samen fietsen, wandelen, zwemmen en shoppen op vakantie gaan met het gezin.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Groetjes,
Anne-Marieke