Personeel

Personeel
Personeel:

Kinderdagverblijf Boelieboem heeft gemotiveerd, enthousiast personeel in dienst. Boelieboem is van mening dat als het personeel gemotiveerd is, de kinderen dat ook zijn! Bij Boelieboem zijn uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde medewerksters werkzaam. Zij zijn thuis in de belevingswereld van kinderen en opgeleid om daarmee goed om te gaan. Voor ons is het van groot belang dat u kind plezier heeft tijdens het verblijf bij Boelieboem en er wordt alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen.

Uitgangspunt hierbij is de kleinschaligheid, zodat uw kindje(s) veel aandacht en een goede zorg krijgt. Het motto is:

Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staat!

Elke pedagogisch medewerkster heeft haar eigen vaste groep. Dit zorgt voor rust en vertrouwdheid bij de kindjes. Tevens heeft Boelieboem de beschikking over verschillende stagiaires.

Zij zijn uitsluitend boventallig. Ook zij hebben een vaste locatie en een vaste groep.

Het personeel van Boelieboem gaat respectvol met de kinderen, elkaar en ouders om en staat tevens open voor de visie van de ouders.

Als u iets te vragen of te bespreken hebt, kunt u dan ook te allen tijde bij het personeel terecht.

Uw kind staat centraal. Het slaap-en eet-ritme wat thuis gehanteerd wordt, wordt binnen het kinderdagverblijf ook zo overgenomen.

Kortom: alles staat bij Boelieboem in het teken van het welzijn van uw kind!


Annelies Huijskens.

Na het afronden van mijn opleiding aan de Pedagogische Academie, heb ik les gegeven op diverse basisscholen.
In een later stadium en 4 kinderen rijker, ben ik werkzaam geweest op een peuterspeelzaal en heb ik kennis gemaakt met kinderen in de peuter leeftijd: een heel andere leeftijdsgroep, dan de basisschool.

Het werken met peuters sprak me dermate aan dat ik in 2008 besloot mijn eerste kinderdagverblijf te starten met als doelgroep: kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens de voorbereiding hiervan heb ik mezelf steeds de vraag gesteld wat ik als moeder allemaal van belang zou vinden als mijn kind naar een kinderdagverblijf gaat. Dit heeft me gebracht tot het weloverwogen concept, waarmee we nu werken.

Kleinschalig, professioneel, veilig, liefdevol, stimulerend, verzorgend, opvoedkundig, flexibel, gezellig en huiselijk.
Het kind staat centraal en de ouders moeten zich welkom en thuis voelen.

Het motto van kinderdagverblijf Boelieboem is:
Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij plezier voorop staat!

Het team van Boelieboem bestaat  uit uitsluitend lieve, gemotiveerde en professionele dames. Samen met hen hoop ik nog jarenlang veel blije gezichtjes te zien en veel tevreden ouders!


Tamara Wagemakers

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik heet Tamara en heb SPW gestudeerd. Ik ben bij Boelieboem begonnen als stagiaire en vervolgens niet meer weg gegaan.

Inmiddels werk ik al jaren met veel plezier op de van Gilselaan als pedagogisch medewerkster.

Het kleinschalige bij Boelieboem spreekt me erg aan. De lijn met ouders is kort en alles is bespreekbaar. Het kind staat centraal en spelenderwijs leren ze. Ieder kind is uniek. Er hangt een fijne sfeer en de kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn. We werken met een tof klein team die erg goed op elkaar ingespeeld is.

In de jaren dat ik bij Boelieboem werk heb ik veel kinderen na 4 jaar uitgezwaaid naar de basisschool, ik hoop dat er nog veel kinderen zullen volgen. Niks geeft zo’n voldaan gevoel als de kids over de jaren te zien opgroeien en uit te zwaaien naar de basisschool.


Tessy Hack

Mijn naam is Tessy, geboren op 25 februari 1992 en woonachtig in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd als HBO Social Worker, te Avans Hogeschool in Breda. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij het leukste kinderdagverblijf van Roosendaal, namelijk Boelieboem!

Ik heb het hier als pedagogisch medewerkster ontzettend naar mijn zin. We hebben een heel leuk team, met hele leuke & lieve dames. Ik werk hier graag omdat geen een dag hetzelfde is! Het werken met kinderen is het leukste werk wat het is. Je krijgt zoveel liefde en voldoening van de kindjes. Ik kom met een glimlach naar m’n werk en ga naar huis met een glimlach.

Het is ontzettend mooi werk, ook mede door de kleinschaligheid van Boelieboem. Het contact met de ouders en kinderen verloopt hierdoor super fijn.

Er is veel tijd en ruimte om veel een op een contact te hebben, wat zowel de ouders als kinderen een goed gevoel geeft. En uiteraard belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Ik als pedagogisch medewerkster vind dit erg belangrijk!

Naast het werken bij Boelieboem vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn vriend en/of vrienden/vriendinnen. Even lekker een filmpje pakken, uiteten gaan of een gezellig dagje weg.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem!


Suzanne Tepe-van den Brand

Hoi mijn naam is Suzanne Tepe-van den Brand. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerker en onderwijsassistent gevolgd en afgerond. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Boelieboem.

Het is super om te mogen werken met een top team. Wat mij het meeste aanspreekt bij het werken op Boelieboem is de huiselijke sfeer en de kleinschaligheid ervan. Alle tijd en rust voor de kindjes en het contact met de ouders is hierdoor erg goed en vertrouwd. Deze punten staan bij mij zeker op 1!

Tot ziens bij boelieboem!


Nelleke Bergsma

Hallo, ik ben Nelleke Bergsma, 37 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 jongens van 11 en 7 jaar oud.

Zo’n 10 jaar geleden kwamen wij, mijn man en ik in contact met Boelieboem. Wij kozen toen voor deze opvang daar het persoonlijk, kleinschalig, respectvol en warm aanvoelde voor ons. Onze zoon heeft hier dan ook een hele leuke tijd beleefd.

Naar heel wat jaren werkzaam te zijn geweest in de Thuiszorg en de laatste 3,5 jaar bij St. Elisabeth werd het tijd voor een nieuw uitdaging.

Kinderen spreken mij altijd aan, ik maak dan ook graag contact met ze. Ik vind hun eerlijkheid, pure karakter dan ook erg mooi. Maar ik stel ze ook graag op hun gemak als dat nodig is. Het is fantastisch deel uit te mogen maken van het zien groeien en het ontwikkelen van de kinderen bij Boelieboem.

Ik start half Juni 2022 en heb er onwijs veel zin in om deel uit te mogen maken van dit mooie, gezellige & professionele team.

Ik hoop jullie allemaal snel te mogen ontmoeten.

Liefs, Nelleke.Daisy van Dorst

Hoi, mijn naam is Daisy van Dorst. Ik ben 20 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om dagjes weg te gaan en een hapje te eten. 

Ik ben afgelopen juli 2022 afgestudeerd als onderwijsassistente. Mijn interesse lag altijd al bij het werken met kinderen vandaar mijn keus voor de kinderopvang. 

Ik heb erg veel zin om vanaf december te komen werken bij Boelieboem, en kijk er erg naar uit om jullie allemaal te zien! 
Jamieley van de Weijgert

Mijn naam is Jamieley van de Weijgert, ik ben geboren op 21 juli 1999. Ik woon samen met mijn vriend in Roosendaal. In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik dagjes weg.

Ik begin 1 februari 2024 bij Boelieboem en gelijktijdig begin ik ook met mijn EVC traject Startbekwame pedagogisch medewerker kinderopvang. Hier heb ik ontzettend veel zin in!!

Ik kijk er heel erg na uit om jullie snel te mogen ontmoeten! 
Steffie van Tilburg

Mijn naam is Steffie van Tilburg. Ik ben geboren op 16 mei 1991. Ik woon samen met mijn man en twee zoons in Roosendaal. In mijn vrijetijd ben ik graag creatief bezig met verschillende projecten. Ook doe ik vaak leuke dingen met mijn gezin. 

1 mei ga ik starten met het EVC-traject start bekwame pedagogisch medewerker kinderopvang. Hier heb ik enorm veel zin in. 

Ik heb er zin in om jullie te ontmoeten en samen een mooie tijd aan te gaan op het mooie kinderdagverblijf Boelieboem waar ik met veel enthousiasme voor ga werken. Tot snel bij Boelieboem.