Missing Consumer Key - Check Settings
Kinderdagverblijf Boelieboem

Personeel

Personeel
Personeel:

Kinderdagverblijf Boelieboem heeft op beide locaties gemotiveerd, enthousiast personeel in dienst. Boelieboem is van mening dat als het personeel gemotiveerd is, de kinderen dat ook zijn! Bij Boelieboem zijn uitsluitend gekwalificeerde en gediplomeerde medewerksters werkzaam. Zij zijn thuis in de belevingswereld van kinderen en opgeleid om daarmee goed om te gaan. Voor ons is het van groot belang dat u kind plezier heeft tijdens het verblijf bij Boelieboem en er wordt alles aan gedaan om dit te bewerkstelligen.

Uitgangspunt hierbij is de kleinschaligheid, zodat uw kindje(s) veel aandacht en een goede zorg krijgt. Het motto is:

Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staat!

Elke pedagogisch medewerkster heeft haar eigen vaste groep. Dit zorgt voor rust en vertrouwdheid bij de kindjes. Tevens heeft Boelieboem de beschikking over verschillende stagiaires.

Zij zijn uitsluitend boventallig. Ook zij hebben een vaste locatie en een vaste groep.

Het personeel van Boelieboem gaat respectvol met de kinderen, elkaar en ouders om en staat tevens open voor de visie van de ouders.

Als u iets te vragen of te bespreken hebt, kunt u dan ook te allen tijde bij het personeel terecht.

Uw kind staat centraal. Het slaap-en eet-ritme wat thuis gehanteerd wordt, wordt binnen het kinderdagverblijf ook zo overgenomen.

Kortom: alles staat bij Boelieboem in het teken van het welzijn van uw kind!


Annelies Huijskens.

Na het afronden van mijn opleiding aan de Pedagogische Academie, heb ik les gegeven op diverse basisscholen.
In een later stadium en 4 kinderen rijker, ben ik werkzaam geweest op een peuterspeelzaal en heb ik kennis gemaakt met kinderen in de peuter leeftijd: een heel andere leeftijdsgroep, dan de basisschool.

Het werken met peuters sprak me dermate aan dat ik in 2008 besloot mijn eerste kinderdagverblijf te starten met als doelgroep: kinderen van 0 tot 4 jaar. Tijdens de voorbereiding hiervan heb ik mezelf steeds de vraag gesteld wat ik als moeder allemaal van belang zou vinden als mijn kind naar een kinderdagverblijf gaat. Dit heeft me gebracht tot het weloverwogen concept, waarmee we nu werken.

Kleinschalig, professioneel, veilig, liefdevol, stimulerend, verzorgend, opvoedkundig, flexibel, gezellig en huiselijk.
Het kind staat centraal en de ouders moeten zich welkom en thuis voelen.

Het motto van kinderdagverblijf Boelieboem is:
Je spelenderwijs ontwikkelen, waarbij plezier voorop staat!

Kinderdagverblijf Boelieboem is inmiddels uitgegroeid tot 2 locaties in Roosendaal. Het team van Boelieboem bestaat  uit 8 lieve, gemotiveerde en professionele dames. Samen met hen hoop ik nog jarenlang veel blije gezichtjes te zien en veel tevreden ouders!


Tamara Wagemakers

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik heet Tamara en heb SPW gestudeerd. Ik ben bij Boelieboem begonnen als stagiaire en vervolgens niet meer weg gegaan.

Inmiddels werk ik al jaren met veel plezier op de van Gilselaan als pedagogisch medewerkster.

Het kleinschalige bij Boelieboem spreekt me erg aan. De lijn met ouders is kort en alles is bespreekbaar. Het kind staat centraal en spelenderwijs leren ze. Ieder kind is uniek. Er hangt een fijne sfeer en de kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te zijn. We werken met een tof klein team die erg goed op elkaar ingespeeld is.

In de jaren dat ik bij Boelieboem werk heb ik veel kinderen na 4 jaar uitgezwaaid naar de basisschool, ik hoop dat er nog veel kinderen zullen volgen. Niks geeft zo’n voldaan gevoel als de kids over de jaren te zien opgroeien en uit te zwaaien naar de basisschool.


Tessy Hack

Mijn naam is Tessy, geboren op 25 februari 1992 en woonachtig in Roosendaal. Ik ben afgestudeerd als HBO Social Worker, te Avans Hogeschool in Breda. Sinds maart 2015 ben ik werkzaam bij het leukste kinderdagverblijf van Roosendaal, namelijk Boelieboem!

Ik heb het hier als pedagogisch medewerkster ontzettend naar mijn zin. We hebben een heel leuk team, met hele leuke & lieve dames. Ik werk hier graag omdat geen een dag hetzelfde is! Het werken met kinderen is het leukste werk wat het is. Je krijgt zoveel liefde en voldoening van de kindjes. Ik kom met een glimlach naar m’n werk en ga naar huis met een glimlach.

Het is ontzettend mooi werk, ook mede door de kleinschaligheid van Boelieboem. Het contact met de ouders en kinderen verloopt hierdoor super fijn.

Er is veel tijd en ruimte om veel een op een contact te hebben, wat zowel de ouders als kinderen een goed gevoel geeft. En uiteraard belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. Ik als pedagogisch medewerkster vind dit erg belangrijk!

Naast het werken bij Boelieboem vind ik het leuk om gezellige dingen te ondernemen met mijn vriend en/of vrienden/vriendinnen. Even lekker een filmpje pakken, uiteten gaan of een gezellig dagje weg.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem!


Suzanne Tepe-van den Brand

Hoi mijn naam is Suzanne Tepe-van den Brand. Ik heb de opleidingen pedagogisch medewerker en onderwijsassistent gevolgd en afgerond. Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Boelieboem en ben ik de vaste juf op de locatie Boulevard.

Het is super om te mogen werken met een top team. Wat mij het meeste aanspreekt bij het werken op Boelieboem is de huiselijke sfeer en de kleinschaligheid ervan. Alle tijd en rust voor de kindjes en het contact met de ouders is hierdoor erg goed en vertrouwd. Deze punten staan bij mij zeker op 1!

Tot ziens bij boelieboem!


Barbara Vroombout-de Langen

Hoi, ik ben Barbara geboren januari 1986 en moeder van Isa (maart 2011) en Max (december 2013)

Ik werk sinds 2006 in de kinderopvang. Hiervan eerst 2 jaar als stagiaire fulltime in de week waarna ik in 2008 mijn diploma SPW 3 heb behaald.
Na mijn diploma bij een ander kinderdagverblijf gewerkt en sinds mei 2014 ben ik werkzaam bij Boelieboem.

Wat ik mooi vind aan werken in de kinderopvang is dat je kinderen de eerste basis in hun leven geeft. De ontwikkeling een kind van 0 jaar tot 4 jaar is zo groot. Het is zo mooi te zien dat ze zich ontwikkelen tot een eigen individu en je daar een stukje aan mag bijdragen.Ik vind het werken bij Boelieboem fijn en gezellig.

Fijn omdat het zo kleinschalig is en je elk kind de aandacht kan geven die het nodig heeft en ze zo kan helpen groeien in de eerste 4 jaar. Ook dat je alle tijd kan hebben voor alle ouders, dus met zowel kind als ouder een goede band op kan bouwen.

Gezellig omdat het een ontzettend leuk top team is om mee samen te werken.

In het dagelijks leven doe ik graag leuke dingen met mijn gezin zowel thuis als eropuit gaan. Een avondje uit of dagje weg met mijn man. Ook ga ik graag uit eten en stappen met vriendinnen.


Jessica

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jessica van Sprundel. Sinds kort ben ik woonachtig in Roosendaal.
Ik ben 21 jaar oud en ik ben sinds oktober in dienst bij kinderdagverblijf Boelieboem.

De opleiding die ik gevolgd heb is pedagogisch medewerker niveau 3 bij het Kellebeek. Sinds klein af aan ben ik al dol op kinderen en ik kijk er naar uit om alle kindjes en ouders te leren kennen!

Boelieboem sprak mij aan omdat het een kleinschalig kinderdag verblijf is, je hebt meer contact met de ouders en meer oog voor de kinderen. Ik vind het super om de ontwikkeling van de kinderen te zien en te stimuleren .

Naast mijn werk ben ik vaak bij familie en vrienden en geniet ik van televisie kijken op de bank.


Kim verheijen

Hoi, mijn naam is Kim Verheijen, geboren in Roosendaal op 22 November 2000. Ik woon in Oud-Gastel.
In 2020 ben ik afgestudeerd als Onderwijsassistente op het Vitalis College in Breda. Ik heb in deze jaren veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen van verschillende leeftijden, al snel kwam ik erachter dat het zien en stimuleren van de ontwikkeling van de wat jongere kinderen mij het meeste aansprak.

Sinds kort ben ik werkzaam bij Boelieboem.
Wat mij het meeste aansprak was toch wel de kleinschaligheid van het kinderdagverblijf, hierdoor is het contact met de kinderen heel fijn. Je ziet de kinderen individueel groeien in hun ontwikkeling, dit is toch het mooiste wat er is?!
Ook het oudercontact is prettig en vertrouwd, wat weer veel rust brengt ook voor de kindjes.

Het team is top! Allemaal leuke meiden die hard werken, buiten hard werken is het team ook erg gezellig.

In mijn vrije tijd ben ik veel met familie, en vind ik het heerlijk om lekker met vriendinnen wat te gaan eten, drinken en shoppen.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem!

Femke Cranen

Mijn naam is Femke Cranen, geboren op 21 oktober 2001 en ik woon in Hoogerheide. Sinds april 2021 ben ik afgestudeerd als onderwijsassistente in Goes op het Scalda college.
Ik heb veel ervaring mogen op doen tijdens mijn stages met kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën.

Sinds kort ben ik werkzaam bij Boelieboem!
Wat mij als eerste aansprak is de kleinschaligheid van het kinderdagverblijf, zo heb je oog voor elk kind en zijn ouders. Je ziet de groei qua ontwikkeling van de kinderen hierdoor extra goed, dat is toch fantastische om te zien!? Zo kun je ook de ouders op de hoogte houden en bouw je een band op, ook creëer je zo een prettige en vertrouwde omgeving met ouder en kind.

Het team van Boelieboem is top! Het is er erg gezellig en sfeervol!

In het dagelijkse leven doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vrienden/vriendinnen. Lekker naar het terras wat drinken, een dagje weg of lekker shoppen.

Ik hoop jullie snel te zien bij Boelieboem!