Ouderraad

Ouderraad Boelieboem

De Ouderraad is een medezeggenschapsorgaan van de kinderopvang bestaande uit een vijftal ouders & leiding van de Boelieboem. Als ouderraad behartigen wij de belangen van alle ouders en kinderen op de opvang. De belangrijkste verantwoordelijkheid is om de kwaliteit van de opvang te bewaken en advies uit te brengen aan de leiding van de kinderopvang. We hebben een gezamenlijk belang om de tevredenheid van ouders en kinderen te bevorderen. Daarnaast speelt de ouderraad een rol bij het optimaliseren van de communicatie naar de ouders.

Indien u vragen heeft of onderwerpen wilt bespreken met de Ouderraad kunt u contact opnemen met een van de leden via de gepubliceerde contactgegevens.

 


 

 

 

Mijn naam is Laura Bartelings-Elsendoorn en ben de moeder van Bram, 2 jaar oud. Samen met mijn man, zoontje, hond en 2 katten wonen wij in de C-Dijken in Roosendaal. Daarnaast werk ik als supervisor en planner in de logistieke sector. In de ouderraad zal ik de taak van voorzitter vervullen. Hierbij zal ik onder andere de agendapunten voor de vergadering opmaken. Hierin zullen ook de eventuele ideeën en tips van de ouders mee worden genomen zodat deze kunnen worden besproken. (Klachten en aanmerkingen gaan gewoon via Annelies) 

Ik kijk er erg naar uit om deel te nemen aan de ouderraad en zo iets te kunnen betekenen voor de ouders en kindjes.  

 

 


Ik ben Maaike Jaspers, de mama van Amy 4 jaar en Jake 1 jaar. Wij wonen met onze katten Woezel en Pip alweer een tijdje in de wijk Kroeven in Roosendaal. Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij een Administratie/Accountants kantoor in Roosendaal waar ik met veel plezier de administraties van onze klanten verwerk en de btw-aangiftes verzorg. In mijn vrije tijd ben ik vrijwilliger bij Stichting paardrijden gehandicapten Impuls in Nispen en doe dit al een aantal jaar met veel plezier. Sinds 2021 ben ik met veel plezier de penningmeester van de ouderraad van Boelieboem en draag daarmee de zorg voor het overzicht van de ontvangsten en uitgaven binnen de ouderraad. 


 

Hoi, mijn naam is Lisanne Hoogendoorn. Ik ben 32 jaar en de mama van Tijs (3 jaar) en Liam (0 jaar). Sinds 2021 gaat Tijs naar Boelieboem en vanaf april zal Liam hier ook gaan spelen. In 2013 heb ik mijn PABO-diploma behaald, maar helaas heb ik destijds geen baan kunnen vinden. Tijdens het kopen van ons huis ben ik in de wereld van de hypotheken gerold. Op dit moment ben ik dan ook werkzaam als binnendienst medewerker voor hypotheekadviseurs in Breda. Verder hou ik wel van een feestje op zijn tijd, een terrasje pakken, gezellig een dagje weg en winkelen. Graag wil ik deel uitmaken van de ouderraad om te kijken wat ik kan betekenen voor de andere ouders en kindjes.